Home » , » Ruhumun Aynası Dizisi Oyuncusu Elçin Kimdir - Tuba Ünsal'ın Biyografisi

Ruhumun Aynası Dizisi Oyuncusu Elçin Kimdir - Tuba Ünsal'ın Biyografisi

Ruhumun Aynası dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Tuba Ünsal , bu yapımda psikiyatrist Elçin karakterine can vermektedir. Tuba Ünsal 7 Aralık 1981 Denizli doğumludur.1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; "Çılgın Dersane", "Mumya Firarda" ve "Vizontele Tuuba". Son olarak "Tövbeler Tövbesi" adlı dizide oynamıştır.
2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli,Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.
Dizideki Elçin rolünden bahsetmek gerekirse ; psikiyatrist Elçin hanım 35. yaş gününde yaşadığı aksilikler nedeniyle sekreteri Gülpare'nin mahallesine muayenehane açmaya karar veren, genç ve başarılı bir psikiyatristtir. Bora ile nişanlı olsa da, sonralarda mahallede yaşayan Kemal ile yakınlaşmaya başlar.
ruhumun aynası dizisi elçin kimdir, ruhumun aynası dizisi elçin biyografisi, ruhumun aynası elçin tuba Ünsal, Tuba Ünsal kimdir, Tuğba Ünsal nerelidir, elçin ve kemal, kemalin elçine aşkı, ruhumun aynası dizisi oyuncusu elçin kimdir,
Share this article :

Yorum Gönder